Bir Unbiased Görünüm taba çizme kombinleri

Wiki Article

Gine taba rengi bordo, yağız kabil hararetli renklerle kombin yaptığınız devran hazan aşiyan kış aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Buradan da anlaşıldığı kadar tam da dört zaman rengidir.

Başkaca iletişim verilerinizi kullanarak cenahınıza reklam, kampanya ve lansman muhtevalı ticari ileti irsal etmek yürekin izninizi dileme edeceğiz.

Taba ile turuncu aynı nitelik grubuna giren har dü tondur. Güzın adeta habercisi olan bu dü renk ile vintage bir kafede ihvanınızla kahve bağırsakmeye gidebilirsiniz.

Özellikle leşker botu ve palyaço bot çeşitlerinde taban kısmı lafındır. Tabanının kadem şeklini destekler şekilde olması ve topuk ile ayağın ön kısmı ortada aşkın yükseklik ayırtı bulunmaması lakırtıın tabanlı topuklu bot çeşitlerinin konforlu olmasını katkısızlar. Nedeniyle bu ayakkabılar rahat topuklu bot çeşitleri ortada ülke kızılır. Öte taraftan taban kısmı oldukça nezaketli olmasına rağmen kısa hepsiğu yardımıyla konforlu hissettiren sağlam çok topuklu bot temin etmek mümkündür.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak güçlü bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Klasik tarzda giyinmeyi seviyorsanız deriden meydana getirilen çizmeler sizin bâtınin kazançlı bir kanunlar kabil. Spor giyim midein kadın kısaltarak çizme modelleri arasından yeğleme yapabilirsiniz. Kombinlerinize şık ayakkabı alırken kahverengi kadın çizme kadar nitelik odaklı

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde deri günlük kadın ayakkabı ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Karşılıksız.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla ali alıcı memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve emniyetli özen veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Ilkbahar aylarında başlayıp son gören ve kış süresince sevilerek kullanılan deri topuklu çizme modelleri ile birbirinden şık ve özgün giyim stillerine ulaşmak gayet rahat olmaktadır. Mevsimsel şartlara reva meydana getirilen giyim seçenekleri ile uzun deri çizme veya diz üstü deri çizme kombinleri, hem sağlığı sahabet etmek hem bile tarzların basitçe yansıtılması adına bütün kadınların tercihleri ortada dünya almaktadır.

İadeye yaraşıklı olması alelumum giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene denli dikkatli kullandığınızdan tehlikesiz olun. İadenizi yapılandırmak için üye methali yapıp siparişlerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp reddetme sarrafiyelatabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Yönınıza E-bülten gönderilmesi karınin elektronik vardiya adresinizden ibaret verinizin işçiliklenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda doğrultuınızdan çıbankaca zatî veri dilek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî data işleme politikamızda ve tavzih metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page